Event Menu

 KORMA

Kana Korma on todennäköisesti Kaakkois-Aasian kuuluisin ruokalaji. Korman alkuperä juontaa keskiajalla Intiassa hallinneesta Mughal-kulttuurista, ja on valloittanut paikkansa nykypäivän intialaisesta keittiöstä mahtavalla sekoituksella mausteita ja kermaista täyteläisyyttä. Historian kuninkaillekin kelpaavan makuelämyksen täydentää cashew pähkinöiden rikas aromi.

There is no other South Asian dish as famous as this creamy chicken curry. Rooted in Mughlai cuisine, it conquered the modern-day Indian cuisine with its amazing blend of spices in a thick creamy sauce. To make it like how the royals ate in old days, we add gorgeous cashew nuts to get an even richer flavour.

(G, L, Päh)


BHUNA

Bhuna tarkoittaa paistamista korkeassa lämpötilassa. Tämä mausteinen curry valmistetaan tyypillisesti paistamalla lihaa tai kasviksia mausteiden kanssa erittäin kuumalla pannulla ja lopputulos suorastaan hivelee makuhermoja. Kastikkeen suurustamiseen käytetään runsaasti sipulia.

‘Bhuna’ means to sauté or to fry. As the name suggests, it is prepared by adding ingredients to the pan and fried in high temperature. This spice infused curry is a perfect treat for your spice loving taste buds. Expect plenty of onion and a concentrated sauce.

(L, M)