Lounaslista / Lunch Menu

VK / WK 13: 25.3.2019 – 29.3.2019

Tiistai / Tuesday

Tämän viikon erikoinen! / Item of the week!

Sweet & Sour Kana / Chicken ………. 12.40

Sweet & Sour Tofu-Kasvis / Tofu-Veg ………. 12.40

Mieto, Keskivahva, Keskivahva+, Tulinen, Uncensored / Mild, Medium, Medium+, Hot, Uncensored

Hapanimelät ruokalajit ovat olennainen osa niin kiinalaista kuin muun Kaukoidänkin keittiötä. Monien kokeilujen tuloksena olemme kehittäneet parhaan mahdollisen reseptin, ja toivottavasti olette samaa mieltä! Kun mehukkaat paneroidut kanapalat ja värikkäät tuoreet kasvikset yhdistetään kokkimme ainutlaatuiseen hapanimeläkastikkeeseen, syntyy erinomainen ruokaelämys, joka kestää viimeiseen pisaraan asti.

Hapanimelät ruokalajit ovat olennainen osa niin kiinalaista kuin muun Kaukoidänkin keittiötä. Monien kokeilujen tuloksena olemme kehittäneet parhaan mahdollisen reseptin, ja toivottavasti olette samaa mieltä! Kun mehukkaat paneroidut kanapalat ja värikkäät tuoreet kasvikset yhdistetään kokkimme ainutlaatuiseen hapanimeläkastikkeeseen, syntyy erinomainen ruokaelämys, joka kestää viimeiseen pisaraan asti.

(L, M)

Filipino Noodles – Kana / Chicken ………. 9.70€

Keskivahva, Keskivahva+ / Medium, Medium+

Pikanuudeleita osaa tehdä kuka tahansa, mutta filippiiniläisten nuudeleiden valmistaminen on taidetta ja lopputuloksena saadaan herkullinen yhdistelmä paistettuja nuudeleita, mausteita ja kanaa.

Even an amateur cook can make (instant) noodles in 2 minutes, but making real Filipino noodles dish requires skills. Our Filipino chef knows how to balance all the flavours to make it a mouth-watering dish of fried noodles, spices and chicken.

(L, M)

Vindaloo – Kana / Chicken……… 9.50€

Mieto, Keskivahva / Mild, Medium

Siirtomaa-aikoina portugalilaiset merimiehet säilöivät ruoka-aineita upottamalla ne viiniin ja valkosipuliin. Portugalin kielellä ‘carne de vinha d’alhos’ tarkoittaa lihaa valkosipuli-viini-marinadissa. Goalla kokit keksivät paikallisen version ruokalajista korvaamalla viinin etikalla ja lisäämällä chiliä, ja nimeksi tuli Vindaloo.

Back in the days, Portuguese sailors preserved raw ingredients soaked in garlic and wine. Portuguese ‘carne de vinha d’alhos’ literally means meat in garlic wine marinade. Cooks in Goa made a local fusion by replacing wine with vinegar, adding more chilli and started calling it Vindaloo.

(G, L, M)

Thai Green Curry – Naudanliha / Beef ……… 9.50€

Keskivahva, Keskivahva+ / Medium, Medium+

Tämän thaimaalaisen curryn vihreä väri tulee vihreistä chileistä, mutta kookosmaidon ansioista se ei ole niin tulista kuin kuulostaa, vaan hieman makeaa ja kermaisen herkullista – maukasta, mutta ei liian tulista. Tämän ruokalajin oikeaoppinen valmistaminen vaatii erityistä kaakkoisaasialaista osaamista, mutta ei hätää – meidän keittiöstämme sitä löytyy!.

The green color in this curry comes from the green chilli. But fear not, with the help of plenty of coconut milk, we get this amazing sweet, creamy, delicious curry… which is flavourful but not burning. You have to have a chef from Southeast Asia in the kitchen to balance all these flavours, and WE DO.

(G, L, M)

Sri Lankan Curry – Tofu-Kasvis / Tofu-Veg ………. 10.70€ 

Keskivahva, Keskivahva+/ Medium, Medium+

Kookosmaito on olennainen osa srilankalaista ruokakulttuuria. Tämä ruokalaji on täydellisyyttä hipova yhdistelmä kookosmaitoa ja mausteita Sri Lankasta.

No Sri Lankan dish is perfect until you add a cup full of creamy coconut milk to it. Our authentic mix of Sri Lankan spices, covered with creamy coconut milk is a perfect reason to consume a plenty of rice.

(G, L, M)

Keskiviikko / Wednesday

Tämän viikon erikoinen! / Item of the week!

Sweet & Sour Kana / Chicken ………. 12.40

Sweet & Sour Tofu-Kasvis / Tofu-Veg ………. 12.40

Mieto, Keskivahva, Keskivahva+, Tulinen, Uncensored / Mild, Medium, Medium+, Hot, Uncensored

Hapanimelät ruokalajit ovat olennainen osa niin kiinalaista kuin muun Kaukoidänkin keittiötä. Monien kokeilujen tuloksena olemme kehittäneet parhaan mahdollisen reseptin, ja toivottavasti olette samaa mieltä! Kun mehukkaat paneroidut kanapalat ja värikkäät tuoreet kasvikset yhdistetään kokkimme ainutlaatuiseen hapanimeläkastikkeeseen, syntyy erinomainen ruokaelämys, joka kestää viimeiseen pisaraan asti.

Hapanimelät ruokalajit ovat olennainen osa niin kiinalaista kuin muun Kaukoidänkin keittiötä. Monien kokeilujen tuloksena olemme kehittäneet parhaan mahdollisen reseptin, ja toivottavasti olette samaa mieltä! Kun mehukkaat paneroidut kanapalat ja värikkäät tuoreet kasvikset yhdistetään kokkimme ainutlaatuiseen hapanimeläkastikkeeseen, syntyy erinomainen ruokaelämys, joka kestää viimeiseen pisaraan asti.

(L, M)

 Kana / Chicken ………. 9.20€

Mieto, Keskivahva / Mild, Medium

Kana Korma on todennäköisesti Kaakkois-Aasian kuuluisin ruokalaji. Korman alkuperä juontaa keskiajalla Intiassa hallinneesta Mughal-kulttuurista, ja on valloittanut paikkansa nykypäivän intialaisesta keittiöstä mahtavalla sekoituksella mausteita ja kermaista täyteläisyyttä. Historian kuninkaillekin kelpaavan makuelämyksen täydentää cashew pähkinöiden rikas aromi.

There is no other South Asian dish as famous as this creamy chicken curry. Rooted in Mughlai cuisine, it conquered the modern-day Indian cuisine with its amazing blend of spices in a thick creamy sauce. To make it like how the royals ate in old days, we add gorgeous cashew nuts to get an even richer flavour.

(G, L, Päh)

Bhuna – Kana / Chicken ………. 8.70€

Mieto, Keskivahva / Mild, Medium

‘Bhuna’ tarkoittaa paistamista korkeassa lämpötilassa. Tämä mausteinen curry valmistetaan tyypillisesti paistamalla lihaa tai kasviksia mausteiden kanssa erittäin kuumalla pannulla ja lopputulos suorastaan hivelee makuhermoja. Kastikkeen suurustamiseen käytetään runsaasti sipulia.

‘Bhuna’ means to sauté or to fry. As the name suggests, it is prepared by adding ingredients to the pan and fried in high temperature. This spice infused curry is a perfect treat for your spice loving taste buds. Expect plenty of onion and a concentrated sauce.

(L, M)

Sri Lankan Devilled – Naudanliha / Beef ………. 10.50€

Keskivahva+, Tulinen / Medium+, Hot

Sri Lanka on kuuluisa curry-tyyppisestä ruoasta, mutta sieltä löytyy monia muitakin iloisia yllätyksiä hyvän ruoan ystäville. Srilankalainen Devilled ruokalaji yhdistelee makeutta, tulisuutta, mausteisuutta ja voimakkuuta, ja sen juuret ovat Kiinassa. Tässä ruokalajissa liha vaatii hieman enemmän pureskelemista, mutta maku on taivaallinen.

Other than being famous for its beloved curries, Sri Lanka has many other surprises for food enthusiasts. This devilled dish with roots to Chinese Cuisine, blends sweet, hot, spicy and tangy flavours to create its own unique taste. If you love a bit fried, a bit chewy meat, you will love it even more.

(G, L, M)

Thai Green Curry – Tofu-Kasvis / Tofu-Veg ……… 10.20€ 

Keskivahva, Keskivahva+ / Medium, Medium+

Tämän thaimaalaisen curryn vihreä väri tulee vihreistä chileistä, mutta kookosmaidon ansioista se ei ole niin tulista kuin kuulostaa, vaan hieman makeaa ja kermaisen herkullista – maukasta, mutta ei liian tulista. Tämän ruokalajin oikeaoppinen valmistaminen vaatii erityistä kaakkoisaasialaista osaamista, mutta ei hätää – meidän keittiöstämme sitä löytyy!.

The green color in this curry comes from the green chilli. But fear not, with the help of plenty of coconut milk, we get this amazing sweet, creamy, delicious curry… which is flavourful but not burning. You have to have a chef from Southeast Asia in the kitchen to balance all these flavours, and WE DO.

(G, L, M)

Torstai / Thursday

Tämän viikon erikoinen! / Item of the week!

Sweet & Sour Kana / Chicken ………. 12.40

Sweet & Sour Tofu-Kasvis / Tofu-Veg ………. 12.40

Mieto, Keskivahva, Keskivahva+, Tulinen, Uncensored / Mild, Medium, Medium+, Hot, Uncensored

Hapanimelät ruokalajit ovat olennainen osa niin kiinalaista kuin muun Kaukoidänkin keittiötä. Monien kokeilujen tuloksena olemme kehittäneet parhaan mahdollisen reseptin, ja toivottavasti olette samaa mieltä! Kun mehukkaat paneroidut kanapalat ja värikkäät tuoreet kasvikset yhdistetään kokkimme ainutlaatuiseen hapanimeläkastikkeeseen, syntyy erinomainen ruokaelämys, joka kestää viimeiseen pisaraan asti.

Hapanimelät ruokalajit ovat olennainen osa niin kiinalaista kuin muun Kaukoidänkin keittiötä. Monien kokeilujen tuloksena olemme kehittäneet parhaan mahdollisen reseptin, ja toivottavasti olette samaa mieltä! Kun mehukkaat paneroidut kanapalat ja värikkäät tuoreet kasvikset yhdistetään kokkimme ainutlaatuiseen hapanimeläkastikkeeseen, syntyy erinomainen ruokaelämys, joka kestää viimeiseen pisaraan asti.

(L, M)

Filipino Noodles – Kana / Chicken ………. 9.70€

Keskivahva, Keskivahva+ / Medium, Medium+

Pikanuudeleita osaa tehdä kuka tahansa, mutta filippiiniläisten nuudeleiden valmistaminen on taidetta ja lopputuloksena saadaan herkullinen yhdistelmä paistettuja nuudeleita, mausteita ja kanaa.

Even an amateur cook can make (instant) noodles in 2 minutes, but making real Filipino noodles dish requires skills. Our Filipino chef knows how to balance all the flavours to make it a mouth-watering dish of fried noodles, spices and chicken.

(L, M)

Korma – Kana / Chicken ………. 9.20€

Mieto, Keskivahva / Mild, Medium

Kana Korma on todennäköisesti Kaakkois-Aasian kuuluisin ruokalaji. Korman alkuperä juontaa keskiajalla Intiassa hallinneesta Mughal-kulttuurista, ja on valloittanut paikkansa nykypäivän intialaisesta keittiöstä mahtavalla sekoituksella mausteita ja kermaista täyteläisyyttä. Historian kuninkaillekin kelpaavan makuelämyksen täydentää cashew pähkinöiden rikas aromi.

There is no other South Asian dish as famous as this creamy chicken curry. Rooted in Mughlai cuisine, it conquered the modern-day Indian cuisine with its amazing blend of spices in a thick creamy sauce. To make it like how the royals ate in old days, we add gorgeous cashew nuts to get an even richer flavour.

(G, L, Päh)

Sri Lankan Curry – Lammas / Lamb ………. 10.40€

Keskivahva, Keskivahva+/ Medium, Medium+

Kookosmaito on olennainen osa srilankalaista ruokakulttuuria. Tämä ruokalaji on täydellisyyttä hipova yhdistelmä kookosmaitoa ja mausteita Sri Lankasta.

No Sri Lankan dish is perfect until you add a cup full of creamy coconut milk to it. Our authentic mix of Sri Lankan spices, covered with creamy coconut milk is a perfect reason to consume a plenty of rice.

(G, L, M)

Bhuna – Tofu-Kasvis / Tofu-Veg ………. 10.20€ 

Mieto, Keskivahva / Mild, Medium

‘Bhuna’ tarkoittaa paistamista korkeassa lämpötilassa. Tämä mausteinen curry valmistetaan tyypillisesti paistamalla lihaa tai kasviksia mausteiden kanssa erittäin kuumalla pannulla ja lopputulos suorastaan hivelee makuhermoja. Kastikkeen suurustamiseen käytetään runsaasti sipulia.

‘Bhuna’ means to sauté or to fry. As the name suggests, it is prepared by adding ingredients to the pan and fried in high temperature. This spice infused curry is a perfect treat for your spice loving taste buds. Expect plenty of onion and a concentrated sauce.

(L, M)

Perjantai / Friday

Tämän viikon erikoinen! / Item of the week!

Sweet & Sour Kana / Chicken ………. 12.40

Sweet & Sour Tofu-Kasvis / Tofu-Veg ………. 12.40

Mieto, Keskivahva, Keskivahva+, Tulinen, Uncensored / Mild, Medium, Medium+, Hot, Uncensored

Hapanimelät ruokalajit ovat olennainen osa niin kiinalaista kuin muun Kaukoidänkin keittiötä. Monien kokeilujen tuloksena olemme kehittäneet parhaan mahdollisen reseptin, ja toivottavasti olette samaa mieltä! Kun mehukkaat paneroidut kanapalat ja värikkäät tuoreet kasvikset yhdistetään kokkimme ainutlaatuiseen hapanimeläkastikkeeseen, syntyy erinomainen ruokaelämys, joka kestää viimeiseen pisaraan asti.

Hapanimelät ruokalajit ovat olennainen osa niin kiinalaista kuin muun Kaukoidänkin keittiötä. Monien kokeilujen tuloksena olemme kehittäneet parhaan mahdollisen reseptin, ja toivottavasti olette samaa mieltä! Kun mehukkaat paneroidut kanapalat ja värikkäät tuoreet kasvikset yhdistetään kokkimme ainutlaatuiseen hapanimeläkastikkeeseen, syntyy erinomainen ruokaelämys, joka kestää viimeiseen pisaraan asti.

(L, M)

Korma – Kana / Chicken ………. 9.20€

Mieto, Keskivahva / Mild, Medium

Kana Korma on todennäköisesti Kaakkois-Aasian kuuluisin ruokalaji. Korman alkuperä juontaa keskiajalla Intiassa hallinneesta Mughal-kulttuurista, ja on valloittanut paikkansa nykypäivän intialaisesta keittiöstä mahtavalla sekoituksella mausteita ja kermaista täyteläisyyttä. Historian kuninkaillekin kelpaavan makuelämyksen täydentää cashew pähkinöiden rikas aromi.

There is no other South Asian dish as famous as this creamy chicken curry. Rooted in Mughlai cuisine, it conquered the modern-day Indian cuisine with its amazing blend of spices in a thick creamy sauce. To make it like how the royals ate in old days, we add gorgeous cashew nuts to get an even richer flavour.

(G, L, Päh)

Vindaloo – Kana / Chicken……… 9.50€

Mieto, Keskivahva / Mild, Medium

Siirtomaa-aikoina portugalilaiset merimiehet säilöivät ruoka-aineita upottamalla ne viiniin ja valkosipuliin. Portugalin kielellä ‘carne de vinha d’alhos’ tarkoittaa lihaa valkosipuli-viini-marinadissa. Goalla kokit keksivät paikallisen version ruokalajista korvaamalla viinin etikalla ja lisäämällä chiliä, ja nimeksi tuli Vindaloo.

Back in the days, Portuguese sailors preserved raw ingredients soaked in garlic and wine. Portuguese ‘carne de vinha d’alhos’ literally means meat in garlic wine marinade. Cooks in Goa made a local fusion by replacing wine with vinegar, adding more chilli and started calling it Vindaloo.

(G, L, M)

Sri Lankan Devilled – Naudanliha / Beef ………. 10.50€

Keskivahva+, Tulinen / Medium+, Hot

Sri Lanka on kuuluisa curry-tyyppisestä ruoasta, mutta sieltä löytyy monia muitakin iloisia yllätyksiä hyvän ruoan ystäville. Srilankalainen Devilled ruokalaji yhdistelee makeutta, tulisuutta, mausteisuutta ja voimakkuuta, ja sen juuret ovat Kiinassa. Tässä ruokalajissa liha vaatii hieman enemmän pureskelemista, mutta maku on taivaallinen.

Other than being famous for its beloved curries, Sri Lanka has many other surprises for food enthusiasts. This devilled dish with roots to Chinese Cuisine, blends sweet, hot, spicy and tangy flavours to create its own unique taste. If you love a bit fried, a bit chewy meat, you will love it even more.

(G, L, M)

Filipino Noodles – Tofu-Kasvis / Tofu-Veg ……… 11.20€

Keskivahva, Keskivahva+ / Medium, Medium+

Pikanuudeleita osaa tehdä kuka tahansa, mutta filippiiniläisten nuudeleiden valmistaminen on taidetta ja lopputuloksena saadaan herkullinen yhdistelmä paistettuja nuudeleita, mausteita ja kanaa.

Even an amateur cook can make (instant) noodles in 2 minutes, but making real Filipino noodles dish requires skills. Our Filipino chef knows how to balance all the flavours to make it a mouth-watering dish of fried noodles, spices and chicken.

(L, M)

(G = gluteeniton / gluten-free, L = laktoositon / lactose-free, VL = vähälaktoosinen / low-lactose, M = maidoton / milk free, PÄH = sisältää pähkinää / contains nuts, SEE = sisältää seesaminsiemeniä / contains sesame seeds)

*Allergiatapauksissa ota yhteyttä ravintolan henkilökuntaan / Please contact our staff if you have any allergies or special food preferences.