Lounaslista / Lunch Menu

VK / WK 3 : 14.1.2019 – 19.1.2019

Perjantai / Friday

Tämän viikon erikoinen! / Item of the week!

Cashew Kana / Chicken ………. 12.40

Cashew Tofu ………. 12.40 

Mieto, Keskivahva, Keskivahva+, Tulinen, Uncensored / Mild, Medium, Medium+, Hot, Uncensored

Cashew kana / tofu on minimalistisen herkullinen yhdistelmä kiinalaista ja amerikkalaista keittiötä. Mureat kanapalat / tofupalat sekoitetaan rapeaksi paahdettujen cashew pähkinöiden, kasvisten ja kevyen kastikkeen kanssa. Amerikkalaiseen tapaan kanaa käytetään hetki upporasvakeittimessä tuomaan hieman rapeutta.

This Chinese-American fusion dish is popular because of its minimalistic, yet delicious flavour. Tender chunks of chicken / tofu are combined with crispy roasted cashews, vegetables and are tossed in a light sauce. Like the American version, we also deep fry the chicken / tofu, just enough to give it a bit of crispiness.

(G, L, M, Päh)

Korma – Kana / Chicken ………. 9.20€

Mieto, Keskivahva / Mild, Medium

Kana Korma on todennäköisesti Kaakkois-Aasian kuuluisin ruokalaji. Korman alkuperä juontaa keskiajalla Intiassa hallinneesta Mughal-kulttuurista, ja on valloittanut paikkansa nykypäivän intialaisesta keittiöstä mahtavalla sekoituksella mausteita ja kermaista täyteläisyyttä. Historian kuninkaillekin kelpaavan makuelämyksen täydentää cashew pähkinöiden rikas aromi.

There is no other South Asian dish as famous as this creamy chicken curry. Rooted in Mughlai cuisine, it conquered the modern-day Indian cuisine with its amazing blend of spices in a thick creamy sauce. To make it like how the royals ate in old days, we add gorgeous cashew nuts to get an even richer flavour.

(G, L, Päh)

Sri Lankan Devilled – Naudanliha / Beef ………. 10.50€

Keskivahva+, Tulinen / Medium+, Hot

Sri Lanka on kuuluisa curry-tyyppisestä ruoasta, mutta sieltä löytyy monia muitakin iloisia yllätyksiä hyvän ruoan ystäville. Srilankalainen Devilled ruokalaji yhdistelee makeutta, tulisuutta, mausteisuutta ja voimakkuuta, ja sen juuret ovat Kiinassa. Tässä ruokalajissa liha vaatii hieman enemmän pureskelemista, mutta maku on taivaallinen.

Other than being famous for its beloved curries, Sri Lanka has many other surprises for food enthusiasts. This devilled dish with roots to Chinese Cuisine, blends sweet, hot, spicy and tangy flavours to create its own unique taste. If you love a bit fried, a bit chewy meat, you will love it even more.

(G, L, M)

Thai Green Curry – Tofu-Kasvis / Tofu-Veg ……… 10.20€ 

Keskivahva, Keskivahva+ / Medium, Medium+

Tämän thaimaalaisen curryn vihreä väri tulee vihreistä chileistä, mutta kookosmaidon ansioista se ei ole niin tulista kuin kuulostaa, vaan hieman makeaa ja kermaisen herkullista – maukasta, mutta ei liian tulista. Tämän ruokalajin oikeaoppinen valmistaminen vaatii erityistä kaakkoisaasialaista osaamista, mutta ei hätää – meidän keittiöstämme sitä löytyy!.

The green color in this curry comes from the green chilli. But fear not, with the help of plenty of coconut milk, we get this amazing sweet, creamy, delicious curry… which is flavourful but not burning. You have to have a chef from Southeast Asia in the kitchen to balance all these flavours, and WE DO.

(G, L, M)

Lauantai/ Saturday

(G = gluteeniton / gluten-free, L = laktoositon / lactose-free, VL = vähälaktoosinen / low-lactose, M = maidoton / milk free, PÄH = sisältää pähkinää / contains nuts, SEE = sisältää seesaminsiemeniä / contains sesame seeds)

*Allergiatapauksissa ota yhteyttä ravintolan henkilökuntaan / Please contact our staff if you have any allergies or special food preferences.